divendres, 17 d’octubre del 2008

El diari secret d'Adrian Mole. Sue Townsen. 2ESO D (Sara Aparici)

Bon dia 2n D!

Comencem la lectura del 1r trimestre!!!

A partir d'ara fins el 7 de Novembre heu de fer comentaris de les primeres 50 pàgines. Comenteu, les pàgines que van agradant-vos, un breu resum i intenteu relacionar-ho amb fets reals que escolteu en la TV o radio, o inclús relacioneu-ho amb fets reals vostres, d'amics o familiars.

PD: No oblideu posar en quina pàgina es troba el retall de llibre que aneu a comentar.

Ànim!

SARA

13 comentaris:

chaimae ha dit...

prova de Chaimae

aLeeX ha dit...

saraa cm tas ? =) avore quan me apruebes ee :P

jose ha dit...

ola sara

Sebas ha dit...

holaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sara

alex2 ha dit...

hollaa

miriam ha dit...

saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

madalina ha dit...

hola soc madalina que fas be:D adeu

Abdel ha dit...

ola sara

chaimae ha dit...

Adriá s´ha fet el seus propósits
1- ajudara els cecs a creuar el carrer.
2-penjara els pantalons a l´armari.
3- guardara sempre els discos dins les fundes.
4- no começara a fumar.
5- no rebentara els grans.
6- sera bon minyó amb el gos.
7- ajudara els pobrés i els ignorants.
8- ha promes no beure mai alcohol.
el pare va emborratxar al gos. quina sort que té Adriá´, l´ha sortit un gra a la barbeta.
el gos s´ha venjat del pare.
el gra d´Adriá no para de creixer la culpa es de la mare que no sap que son les vitamines. el pare te la grip, la mare a eixit a comprar li vitamina C. el gos s´ha escapat perque la porta del jardí estaba oberta.hambien trucat a la policía i van descriure al gos. el gos ha fet caure de la bicicleta el revisor del gas, el policia li va dir als pares d´Adriá que vigilen mes el gos.la mare te la grip, el veí d´Adriá que es diu Lucas habia vingut a visitar al pare i a la mare. L´avia habia vingut i ha trobat moltes botelles de vi.
el gos no paraba de vomitar, ara esta amb el veterinari. Adriá había pensat que era un intel-lectual.
el senyor Lucas ha vingut per a vore si la mare necesita ajuda. Adriá s´ha inventat un poema "l´aixeta", s´ha fet soci de la biblioteca. el senyor Lucas era a la cuina fent el café amb la mare, estaven rient, mentre la senyora Lucas estaba treballant, el matrimoni de la senyora i el senyor Lucas no els va gaire bé. a la clase d´Adriá ha vingut una xiqueta que es diu pandora es una xica guapa i Adriá creu que lla es hora de que se enamore. el senyor Lucas ha portat a la mare ha comprar un cotxe. Ara Adiá es un samaritá, el gos tenia el formigó sec a les potes.
la mare busca feina!la mare ha trobat un treball amb el senyor Lucas.el senyor Lucas es divorcia, el pare habia fet el sopar perque la mare estaba amb el senyor Lucas . el pare de la Pandora es comptable en una cooperativa. Adriá no vol tornar a cap discoteca. el pare va llevar a Nigel(l´amic d´Adriá ) perque la agulla l´avia clavat a l´orella. el Lucas sempre porta a la mare al treball i el pare no posa bona cara está convençut que s´acosta el gran final.Nigel surt amb la pandora Adriá esta fet polbs, Adriá dessijava que a Nigel l´atropelli un camió.
Adriá habia anat a visitar en Bert Baxter la seua habitació estava fastigosa. el pare te gelosia perque el senyor Lucas no vol vore a ningu sols a ala mare. en la clase de dibuix Adriá ha dibuixat un pobre solitari que el ex-millor amic va eixir amb el seu amor. el veterinari els habia trucat per dirlos si pensaven vindre a per el gos . el pare cuan va traure a gos estava repetint que aixó és llançar els diners. Adriá deia que cuasi es Febrer i encara no sap a qui enviar la postal del día de Sant valentí. La senyora Lucas había vingut per a llevarse els arbres del jardí. Nigel l´avien expulsat del menjador de léscola per dir paraulotes. el gra s´avia fet petit. Adriá creu que la mare es una malgastadora (com una pel- lícula que vaig veure l´altre día). els pares d´Adriá estaven varallantse. hi havia un camió d´avant de la casa del senyor Lucas era la senyora Lucas que s´emportaba els mobles amb unes dones. el senyor lucas ha anat a viure a casa de Adriá hasta que tingue uns mobles. Adriá sospexa de la mare. Adriá li ha enviat una postal a pandora .A la mare l´avien enviat una postal en una camioneta perque era enorme.Adriá va anar a sopar a casa de lavia, Nigel va rebre 3 postals, cuan li preguntaben a Adriá el els sombrigue. Adriá cuan s´avia despertat i li feien mal els ous. Adriá va anar amb la seva iaia a una reunió pero no li ha agradat, pero al final va anarse a casa amb el gos. Adriá va anar amb el pare al taller a viuere si el cotxe esta list pero no. el pare ha anar a pescar amb el gos. el senyor Lucas ha vingut a dinar i s´ha quedat sopar. el pare i la mare es barallen. de bon matí Adriá havia vist a la pandora, Adriá lla sap on viu. Adriá pensaba que pandora no es una intel- lectual

comentari de chaimae talibi

Sebas ha dit...

ni habia un xiquet que sus padres estaban separados la madre era loca `pero luego se conocio y se quedo con el vecino el señor lucas yla señora de el señor lucas era lesbiana y el xiquet als añas se va enamorar de pandora pero se enfado con su mejor amigo po que estaba saliendo con pandora la chica que le gustaba

chaimae ha dit...

Adriá lla sap que Pandora té un cavallet anomenat Blossom .Al matí Adriá l´aseguit .Tothom es queixa de que els diaris arriben tard .Adriá ha portat a casa un “Sunday people” que l´a sobrat ,pero la mare no ho vol . L´an donat ha Adriá 2 lliures i sis penics pel treball de sis dies i la meitat a les mans den Barry Kent .El senyor Lucas ha vingut a casa d´Adria quan el pare va anar a veure l´avia.Els grans dÁdria an desaparegut . La mare ha anat ha parlar amb Adriá i l´hi va dir que un matrimoni es com una presó .Adriá diu que perqué sempre els majors com Barry Kent amenaça als Intel-lectuals com ell . La mare ha oblidat fer els creps .Adriá ha vist al senyor Lucas comprar una revista molt guarra . L´avia ha dit a Adriá que an expulsat a Bert Baxter dels verds per sempre .La mare s´a fet socia d´un grup de dones .El senyor Cherry l´a donat a Adriá una revista guarra . Adriá ha portat al gos a bore Blossom .Adriá ha fet cuasi tota la feina de la casa .Cuan Adría ha anat a per l´equip el gos l´ha seguit i el director l´a dit que el torne a casa. Cuan Adría s´ha desperat tenia uns grans enormes i la mare ha trucat a la enfermera. Adría va anar a casa de l´avia i van dir al metge que vinga a casa de l´avia i la dit que aixo es normal. El pare l´ha dit a l´avia que no sap qui es queda amb la custódia l´Ádría, aixó vol dir que es separen. Adriá ha esctit un poema sobre Blossom a la BBC. Adriá habvía anat a l´escola pero estava tancada perque era festa, i com que no tenia ganes de tornar a casa a anat a casa Bert Baxter. Bert li va dir a Adriá que te 4 fills 2 en Australia i 2 aci i ningu el visita.
El pare i la mare disputa per la custódia. El Lucas vol vendre la casa i la mare vol comprar una casa mes gran. Adría ha elegit les coses que va a fer abans d´anarse:
a- Enviar a la Pandora tres dotzenes de roses.
b- pagar cinquanta lliures a un mercenari perqué atonyinés en Barry Kent.
c- comprar la millor bici de competició del món i passejar-me per davant de can Nigel.
d- comprar una caixa inmensa de menjar car per al gos perqué no passés gana mentre jo fos fora.
e- comprar a en Bert Baxter una minyosa.
f- oferir al pare i a la mare mil lliure (a cadascum) perqué no se separessin.
Els pares menjen a diferent hora i diferent menjar. El senyor Lucas l´hi escriu una carta a la mare. L´avia era el seu aniversari. A en Bert la asistenta l´ha dit que vaga a una residencia d´avis i ell els ha dit una mentida, que ell lla te un net que el cuida. La mare i Lucas van anar a un lloc amb el cotxe i anaven ben vestits.Adriá va esperar a la mare hasta la mitra nit pero com Adriá s´ha dormit no sabia l´hora que ha vingut. En Barry Kent té problemes amb la policia perque no te llum de darrere de la bia. La Pandora i Nigel han renyit. Adriá i Nigel han estat xarrant un poc.
La mare ha organitzat una reunió de personas educades, pero no ha convidat ha Adriá doncs escoltará per la porta. El pare i Lucas es barallaben en el jardí pero al final la mare li digue el pare que s´hen va a Sheffield amb el senyor Lucas. La mare s´havia anat.
Arriba el día dels innocents i en Nigel ha trucat a casa i ha contestat el pare i l´ha dit de cuan tenia que pasar a per el cadáver, pobre home!
Adriá ha rigut molt cuan ha dit ha unes nenes que se´ls veien els enogos. avui Adriá fa 14 anys, el pare l´ha regalat un xandal i una pilota. Adriá l´han regalat moltes diners, i quan s´hamirat al espill ha pensat que lla te cara de maduresa. el pare i Adriá han anat a comprar pero cuan han aplegat a la caixa s´ha donat compter de que me te la targeta de credit i ha haguit de pagar Adriá amb els seus diners . an anat a sopar amb l´avia i el pare i l´avia ha estat dient coses de la mare mentre Adriá estava a l´habitació.
La Pandora surt amb Craig Thomas .
El pare ha consegüt ha una dona. Adriá s´hen va el cap de setmana a casa de Nigel. La mare i el senyor Lucas volen que Adriá vaga a visitarlos.Adriá ha rebut de la tia Susan una postal d´oniversari, i també ha rebut un regal. Adriá lla s´hen va al pis on está s´ha mare. Adriá lla havia arribat i cuan s´ha mare l´ha vist ha plorat. Per ha Adriá Sheffield es com a casa. Adriá i la mare ha anat de compre despres a menjar i despres a vore una pel- lícula, ha ajudat a la mare a pintar la cuina, Lucas l´ha regalat un ganivet a Adriá. Adriá torna a casa. La amiga del pare vindra a prendre el te. Adriá ha rebut la carta de Grace Pool. La tia susat ha trucat. Adriá ha rebut una carta de la mare i diu que l´am fet monitor del menjador. A Bert Baxter ha perdut la dentadora I Adriá ha trobat tentadura en la caseta del gos el pare ha comprat un ram de flors per a la mare A vingut la mare pero com els de la electricitat han dit que com no han pagat la llum no tindran llum. I al final cuan la mare s´hen ha anat tota enfadada el pare s´hen ha anat amb ram de flors. Bert els ha deixat la calefaccio de gas

alex2 ha dit...

EL adrian es un xiquet que te 13 anys i en nadal ha fet uns proposits. Penjar els pantalons al armari, no rebentar els grans, no beure alcohol, guardar els discos dins de les fundes,ajudar als mes nesesitats. la seva mare s'havia ficat alcoholica i estava cantant la canso "my wey" la seva mare no le fa cas i el seu pare no li enten. A Adrian li va sortir un gran i cada dia estava creixent li ha dit a la mare que vatga a comprar la vitamina C.El pare sempre estava enfadat amb el gos i els seus pares discutien cada dia i al Adrian no li gustava que discutien i a vegades no podia dormir.Un dia el gos s'havia escapat i al cap d'uns dias havian cridar a la policia li havien encontrat i tenia un soldadet li tenian que portar al veterinari i el veterinari ha dit que tenien que ferli una operasion urgent ment com el pare no podia portar al gos li tenia que portar el Adrian hi ha vist com li treien coses de carbonera i li han fet molts punts en la pantxa i el pare tenia que pagar molts diners pero tenia que pagar al cap de dos dias el gos estava bé. Hi havia anat al cole i en classe de geografia havia vingut una xica nova que es deia Pandorra i tots le deien caixa i s'havia enamorat d'ella pero el seu amic Nitgel li havia trucat a la pandorra i el senyor lucas s'havia divorsiat i tenia un enbolic amb la mare de L'Adrian i el seu pare nou savia

Abdel ha dit...

adrian tots els anys nous ajudará els cecs a creuar el carrer i penja els pantalons a l'armari i gurda sempre els discos dins les fundes i no començara a fumar i no rebenta els grans i va ser un bon minyo amb el gos i ajudará els pobres.
Un dia hi havia una fiesta i son pare va emboraxar-se,que mala sort tenia,el primer dia de lany le ha sortit un gra en el en la seua barbeta,
En el dia seguent el gos sha venjat del pare,en el dia 4 de gener son mare ha sortit a comprar-li vitamina C, el gos sha escapat per que la mare dadria sha deixat les portes obertes. laseua mare ha trucata la policia.